TeknologiTophistorie

Rygte: Apple afholder event den 23. marts

Ifølge flere rygter, planlægger Apple at afholde et event den 23. marts, hvor vi vil se en række nye produkter, herunder nye AirPods.

Ifølge flere rygter, planlægger Apple at afholde en begivenhed den 23. marts, hvor vi kommer til at se nye produkter. Dette vil blive Apples første event i 2021.

Dette blev først rapporteret på Twitter af personen “Kang“, som også lækkede mange detaljer vedrørende iPhone 12, inden offentliggørelsen sidste efterår.

Under dette event kan vi blandt andet forvente at se nye AirPods, en iPad Pro, et nyt Apple TV og AirTags.

De nye AirPods vil blive forbedret på flere punkter, ved hjælp af teknologi fra storebroderen, AirPods Pro. Støjreducering vil dog stadig være forbeholdt Pro-modellen.

iPad Pro bliver hurtigere og flottere at se på med en ny A14X chip, samt forbedret skærmteknologi – muligvis med et mini-LED display.

Apple vil konkurrere med Samsungs SmartTags, så derfor forventer vi også at se AirTags Bluetooth-trackere.

Sidst men ikke mindst, præsenterer Apple muligvis også et nyt Apple TV. Chippen bliver sandsynligvis den samme som i den kommende iPad Pro, nemlig A14X.

Der er også værd at bemærke, at OnePlus afholder et event samme dag, hvor de præsenterer OnePlus 9-serien i samarbejde med Hasselblad.

Rygterne lyder sandsynlige, men de skal selvfølgelig tages med et gran salt, indtil Apple officielt udmelder noget.

Såfremt et Apple event den 23. marts bliver en realitet, afholdes det uden tvivl online, uden publikum, ligesom lanceringen af iPhone 12.

Læs også: Oppo er nu Kinas største smartphone-producent

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.