×
Gadgets

Rekord-iPhone rammer Danmark 9. oktober

Så er det med at finde soveposen frem. Fra fredag den 9. oktober kan iPhone 6s og iPhone 6s Plus købes i de danske butikker – og følger danskerne trenden fra udlandet, så er det en god ide at være først i køen. De nye iPhone-modeller blev nemlig revet væk, da de kom til salg i en række lande i fredags. Således kan Apple – endnu engang – melde om rekordsalg. På bare tre dage er der solgt 13 millioner eksemplarer af de nye iPhones. Det melder Apple i en pressemeddelelse.

“Salget af iPhone 6s og iPhone 6s Plus har været fænomenalt – det har langt overgået tidligere salgsresultater for den første weekend i Apples historie,” siger Tim Cook, adm. direktør for Apple.

“Kundernes feedback er fantastisk, og de elsker 3D Touch og Live Photos. Vi kan slet ikke vente med at kunne tilbyde iPhone 6s og iPhone 6s Plus til kunder i endnu flere lande den 9. oktober.”

De nye iPhone-modeller er fysisk nærmest identiske med forgængerne, men de er udstyret med den såkaldte 3D Touch-teknologi, der giver nye muligheder med den trykfølsomme skærm. De har også fået markant bedre kameraer, siger de anmeldere, der allerede har haft pilfingrene i telefonerne.

iPhone 6s og iPhone 6s Plus vil kunne fås med metallisk finish i guld, sølv, space grey og den nye farve rosaguld. iPhone 6s vil kunne fås i Danmark til pris på 5.799 kroner for 16 GB modellen, 6.699 kroner for 64 GB modellen og 7.599 kroner for 128 GB modellen. iPhone 6s Plus vil kunne fås til en vejledende udsalgspris på 6.699 kroner for 16 GB modellen, 7.599 kroner for 64 GB modellen og 8.499 kroner for 128 GB modellen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.