×
Gadgets

Apple indrømmer fejl i batteriindikator på iPhone 6S og 6S Plus

Apple er lige nu i gang med at undersøge, hvorfor et større antal iPhone 6S og 6S Plus brugere oplever, at deres batteriindikator ikke viser den korrekte resterende batterilevetid.

Apple siger i et support dokument, at fejlen ofte opstår når man manuelt har ændret tidszone eller hvis du simpelthen selv har ændret tiden.

Hvis du har oplevet problemet, skal du sørge for, at din telefons ur er indstillet til at synkronisere automatisk med Apples servere. Du gør sådan:

  1. Genstart din telefon
  2. Gå i Indstillinger > Generelt > Dato og tid. Her sørger du for, at telefonens tid indstilles automatisk.

Har du stadig problemer, eller er problemet opstået uden at du manuelt har ændret tidszone, opfordrer Apple dig til at kontakte deres kundeservice. Derudover siger de, at de er på vej med en softwareopdatering.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.