×
GamingTophistorie

Retroindpakning til din PlayStation 5

Synes du din PS5 fremstår lidt kedelig? Så tag et kig på dBrands nye gennemsigtige covers baseret på Nintendo 64.

PlayStation 5 har måtte høre på en del, angående sit udseende. Men en af sidegevinsterne ved de aftale sider er naturligvis muligheden for at personliggøre konsollen.

Sony har selv udgivet en række alternativer i alt fra camouflage-mønstre til skrigende pink. Men er man mere ude efter noget, der bringer minderne tilbage, så har firmaet dBrand netop fået en interessant nyhed på hylderne.

DBrand har en alenlang historik med covers, skins og skærmbeskyttelse til mobiltelefoner. Men de har altså også kastet sig over muligheden for at personliggøre Sonys populære next-gen-konsol.

Nyheden hedder Retro Darkplates (navngivet efter deres oprindelige PS5-cover Darkplates). De er gennemsigtige og i en række helt særligt udvalgte farver. Nemlig de samme farver, som Nintendo 64 i sin tid udkom i, da de sendte en særlig Clear-udgave på gaden.

I modsætning til PS5 i dens originale indpakning, så har Retro Darkplates droppet de karakteristiske ‘finner’. Samtidig er der hul ved blæseren, hvilket skulle forbedre luftgennemstrømningen. Og ja, så er de naturligvis delvist gennemsigtige.

Skulle man nu ikke have Nintendo 64 i klar erindring i Clear-versionen. Så tog den sig ud som nedenfor. Som det fremgår var controlleren der også gennemsigtig, hvorfor vi spændt venter på en gennemsigtig opgradering af DualSense-controlleren til PS5.

Pris og tilgængelighed

Retro Darkplates til PlayStation 5 er tilgængelig hos dBrand til en pris på 84 dollars. Eller knap 580 kroner. Der kan tilkøbes et særligt LED-opgraderingskit også, hvis man ønsker at gå fuld retro. Kittet omdanner det nuværende lys i PS5 til samme farve som konsollen, der er valgt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.