×
GadgetsTophistorie

Rygte: Apple klar med flere nye iPads i 2024

Apple er efter sigende klar med den helt store omgang af nye iPads i 2024, hvis det står til et nyt rygte.

Apple er efter sigende klar med den helt store omgang af nye iPads i 2024, hvis det står til et nyt rygte.

2023 har indtil videre været et ret sløjt år, hvad angår iPad, og der forventes ikke nye iPads i de sidste to måneder af dette år. Dette ser dog ud til at ændre sig næste år, da Apple angiveligt gør klar til at opgradere hele linjen, ifølge Bloomberg.

Hele iPad-linjen, herunder iPad, iPad Pro, iPad Mini og iPad Air står nemlig til at blive opgraderet i 2024.

iPad Pro med OLED-display?

iPad Pro-modellerne forventes desuden at få en større opgradering. Dette bliver i form af et OLED-display og den nye M3-chip, der blev introduceret med den nye MacBook Pro. Såfremt rygterne er sande, bliver iPad Pro den første iPad med et OLED-display. Senere hen, siges Apple også at udstyre iPad Air, iPad Mini og MacBook Pro med samme type display. Det sker dog sandsynligvis først i 2026/2027, så der er stadig nogle år endnu.

Introduktionen af de nye iPads forventes ikke at ske på en gang under et event, men i løbet af hele 2024.


Læs også: Ny MacBook Pro med M3 chip introduceret

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.