×
GadgetsTophistorie

Apple lancerer ny iPad Pro

Apples dyreste og bedste iPad får en opgradering til M2 processoren

Det er efterhånden ikke så sjældent at Apple lancerer produkter kun via pressemeddelelse, men i dag er der god gang i den med e-mails fra Apple, der allerede har lanceret deres iPad 10. gen. – og nu opdaterer de så også deres iPad Pro så den får samme processor som eksempelvis den nye MacBook Air. Dermed bliver den nye iPad ca. 20% hurtigere end den forrige generation – hvilket dog reelt virker en smule omsonst, da der stort set ikke findes iOS apps der udnytter den ekstreme hastighed.

Samme størrelser

iPad Pro kommer som tidligere i to udgaver; 11 og 13 tommer. Der er ikke meget nyt på indersiden udover førnævnte processoropgradering, men der er dog blevet plads til den nye Wifi6 standard også.

De to versioner af iPad Pro kommer i to farver hver; spacegrey og sølv. De kommer i hukommelsesversioner fra 128GB til 2TB, og du vil kunne få fingrene i en på onsdag d. 26 – men du kan bestille allerede nu på Apples hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.