Gadgets

Rygte: Facebook lancerer intelligente højttalere

Taler rygterne sandt, vil Facebook lancere konkurrenter til Amazon Echo og Apples HomePod i juli måned.

Facebook lancerer angiveligt to nye intelligente højttalere i juli måned. De to højttalere, der internet hos Facebook kaldes for “Fiona” og “Aloha” skal konkurrere direkte mod Amazon Echo – og den største af modellerne, Aloha, vil have både stemme- og ansigtsgenkendelse. Det skriver nyhedstjenesten Digitimes.

15-tommer skærm

Rygterne om Facebook-højttalere dukkede op allerede sidste år, og siden er det dryppet med detaljer. Aloha skal være en stor krabat med indbygget 15-tommer trykfølsom skærm og indbyggede sociale funktioner via Facebook og Messenger. Der gættes på, at den vil kunne foretage videoopkald.

Fiona vil være en mindre og mere traditionel højttaler med en indbygget assistent.

Modulær smart-enhed

Facebook nægter naturligvis at reagere på rygterne. Der er heller ikke sluppet billeder ud af højttalerne, men for et halvt år siden søgte Facebook om patent på en modulær smart-enhed. Det ligner dog mere en (klodset) telefon – se en tegning herunder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.