×
GamingTophistorie

Rygte: Grand Theft Auto 6 præsenteres denne uge

Ifølge et nyt rygte bliver det efterhånden længe ventede næste spil i GTA-serien, Grand Theft Auto 6, præsenteret i næste uge.

Ifølge et nyt rygte bliver det efterhånden længe ventede næste spil i GTA-serien, Grand Theft Auto 6, præsenteret i næste uge.

Vi kan meget vel være tæt på en formel introduktion af de seneste spil fra Rockstar Games, nemlig GTA 6. Ifølge Jason Schreier fra Bloomberg, vil Rockstar Games angiveligt præsentere spillet allerede i denne uge. Senere i december måned lander den første trailer til spillet, i forbindelse med spiludviklerens 25-års jubilæum.

Lancering i 2024?

Grand Theft Auto VI kommer efter sigende til at foregå i den fiktive by Vice City, baseret på Miami, hvor der er to personer i hovedrollen – en mand og en kvinde. Dette blev bekræftet igennem et læk sidste år.
Læs mere om lækket her: Grand Theft Auto 6 er blevet lækket [Opdateret]

Det er endnu uvist hvornår spillet lanceres, men et rygte fra IGN spår på en mulig lancering i 2024.

Opdatering den 8. november 14:22

Rockstar Games har netop bekræftet, at den første trailer til det næste GTA-spil lander i starten af december måned.


Læs også: Rygte: Apple klar med flere nye iPads i 2024

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.