Gaming

Red Dead Redemption 2 kommer til efteråret

Efter flere udsættelser melder Rockstar nu ud, at det længe ventede spil Red Dead Redemption 2 udkommer den 26. oktober 2018 til PS4 og Xbox One

Rockstar Games har bekræftet, at Red Dead Redemption 2 lanceres til Xbox One og Playstation 4 den 26. oktober 2018. Annonceringen er blevet publiceret på den officielle Rockstar Games blog, hvor firmaet bag spilsucessen også undskylder for udsættelsen. Spillet var sat til at udkomme i foråret 2018, efter det var forsinket fra en tidligere udgivelsesdato i efteråret 2017. Grunden til den yderligere forsinkelse er ifølge firmaet, at udviklerne har brug for lidt mere tid til at forbedre spillet.

“Vi er glade for at kunne fortælle, at Red Dead Redemption 2 bliver lanceret den 26. oktober 2018. Vi undskylder til alle dem, der er skuffet over udsættelsen. Vi havde håbet på at få det på gaden tidligere, men vi har brug for lidt ekstra tid til de sidste detaljer”.

“Vi er meget taknemmelige for jeres tålmodighed, og vi håber på, at I også mener, at det har været hele ventetiden værd, når det rammer gaden. I mellemtiden kan I se nogle skærmbilleder fra spillet, og vi glæder os til at dele meget mere indhold med jer de kommende uger”, skriver Rockstar Games på bloggen. Billederne kan ses i bunden af artiklen.

I Red Dead Redemption 2, følger man i hælene på hovedpersonen Arthur Morgan og “Van der Linde”-banden, hvor de røver, kæmper og stjæler deres vej gennem det store hjerte i Amerika for at overleve.

Ingen PC-version annonceret

Spillet kommer til både PS4 og Xbox One, men der er stadig ikke noget meldt ud om en version til PC. Det første Read Dead Redemption er heller ikke lanceret til PC – men Rockstar Games’ sidste store udgivelse GTA 5 nåede vejen til computeren.

Mission i GTA 5 fører til Red Dead Redemption 2

Det interessante er, at GTA 5 spillere i december 2017 via en opdatering fandt en reference i en hemmelig mission, der var forbundet til Red Dead Redemption 2. Senere sendte Rockstar også en mail ud til alle online-spillere, for at give dem et fingerpeg om, at hvis man tager missionen “Rumors of a lost relic from the frontier”, ville man få en Revolver til brug i Red Dead Redemption 2.

Om der også kommer en online-del til Red Dead Redemption 2, ved vi ikke. Men der er grund til at tro, at der vil komme noget tilsvarende GTA online, da det har været en kæmpe succes for Rockstar Games. Og når de forbinder de to spil i hemmelige missioner, er der også håb for, at spillet bliver udgivet til PC.

Billeder fra spillet:

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.