GamingTophistorie

Rockstar i modvind: Remastered GTA Trilogy skuffer fans

Rockstar Games udgav en Remastered GTA Trilogy for få dage siden, men fans raser over hvor dårligt spillene er udført.

Rockstar Games udgav en Remastered GTA Trilogy for få dage siden, men fans raser over hvor dårligt spillene er udført.

Den remastered udgave af de tre klassikere fra Rockstar: GTA III, GTA Vice City og GTA San Andreas, har fået navnet Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Dette skulle have været et nostalgisk gensyn med de tre spil i forbedret grafik, men lanceringen har dog mildest talt ikke været en succes.

En hård start

Trilogien blev udgivet den 11. november, på de fleste konsoller, herunder Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One samt Series S|X og PC. Allerede få timer efter lanceringen var det ikke muligt at spille PC-udgaven, eftersom Rockstar Games Launcher var offline, grundet “vedligeholdelse”. Launcheren var igen online dagen efter, men GTA Trilogien var fortsat utilgængelig, eftersom Rockstar var i gang med at fjerne filer i spillet, som ikke skulle være inkluderet.

Spillene er dog igen blevet tilgængelige på PC, men dette ændrer dog ikke på, at spillene kritiseres for mange fejl relateret til gameplayet, men også grafikken, diverse ydelsesproblemer, samt den grafiske opgradering, som har ændret udseendet på mange karakterer. Dette gælder for mere eller mindre alle platforme.

Bombarderet med dårlige anmeldelser

Alt dette har resulteret i, at Trilogien er blevet bombarderet med dårlige anmeldelser på Metacritic, hvor den gennemsnitlige user score ligger på under 1 ud af 10, på alle platforme. Mange fans har ligeledes også bedt om at få refunderet pengene for spillet.

Flere spillere har ligeledes også delt billeder og videoer af spillets nuværende tilstand, og det ser ikke godt ud, selvom nogle af fejlene er ret komiske.

Rockstar: Vi arbejder på det

Rockstar Games skriver dog, at de arbejder på at forbedre og opdatere spillene: “We sincerely apologize for the inconvenience, and are working to improve and update overall performance as we move forward.”
Vi må dog se, hvad resultatet bliver til – forhåbentligt sker der noget inden længe. Lige nu står det ret kritisk til.

Læs også: Billeder af OnePlus 10 Pro fremviser nyt design

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.