×
GamingTophistorie

Grand Theft Auto 6 er blevet lækket [Opdateret]

Formodede billeder og video af det længe ventede Grand Theft Auto 6, er sluppet ud på nettet.

Mange går og venter på efterfølgeren til GTA 5, og nu har vi endelig fået første kig på det. Fra den ene dag til den anden, er der pludselig dukket en masse materiale op, der fremviser GTA 6.

På et af billederne kan man desuden se at der står Vice City på metroen, hvilket stemmer overens med tidligere rygter. Se alle billederne her.

  • GTA-6-laek
  • GTA-6-laek_2
  • GTA-6-Vice-City-Metro
  • gta-6-main-character_2
  • gta-6-main-character

Billederne og videoerne formodes stærkt at være fra Grand Theft Auto 6, men det er endnu ikke blevet bekræftet. Lækket stammer fra GTAforums.

Tidligere på året bekræftede udvikleren bag GTA-serien, Rockstar Games, at de arbejder på det næste spil i serien – mere har de ikke afsløret.

Grundet lækkets ret store omfang, er det svært at se, at det skulle være fake – i så fald har man da gjort et meget godt forsøg.

Update 18/9 19:40:

Ifølge Jason Schreier fra Bloomberg er lækket ægte nok, idet han hævder at have fået bekræftelse fra Rockstar. Se tweetet herunder.

Mange af videoerne på YouTube er ligeledes også blevet fjernet.

Update 19/9:

Rockstar Games har nu selv bekræftet lækket. Udviklingen af spillet vil fortsætte som normalt.

I videoerne herunder ser vi en mand og en kvinde, som rygtes at være spilbare karakterer i spillet.

https://www.youtube.com/watch?v=WMohAU2VmwM

https://www.youtube.com/watch?v=9GfPx1yAxQ0


Læs også: Anmeldelse: Sony Xperia 1 IV

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.