×
Gadgets

Rygte: iPhone XI får ”helt ny” glasbagside

En helt ny glasbagside i ét stykke skal gøre den forhadte pukkel med de tre kameraer på iPhone XI mindre.

Det lader ikke til, at vi slipper for hverken notch eller kamerapukkel på de kommende iPhone-modeller. Derimod vil de være udrustet med en unik ny bagside, der er lavet af ét enkelt stykke glas – inklusive den omdiskuterede pukkel med de tre kameraer. Det skulle få dybden på puklen ned, så den er tæt ved at være identisk med puklen på iPhone XS.

Det er Twitter-lækkeren OnLeaks, der sammen med CashKaro har udsendt de nye informationer – og computertegninger af hvordan iPhone XI kan se ud. De mener, at telefonen vil få dimensionerne 143,9 x 71,4 x 7,8 millimeter, hvilket er stort set samme størrelse som iPhone XS (143,6 x 70,9 x 7,7 mm).

iPhone XI vil desuden få en ny mute-knap, der er identisk med den gamle iPod-knap, der skubbes op og ned i stedet for frem og tilbage, mener de at vide. Og så er mikrofonen på bagsiden blevert flyttet en anelse.

Det forventes at Apple lancerer tre nye iPhone modeller i år. Den troværdige lækker Ming-Chi Kuo har tidligere været ude og fortælle, at de nye iPhones vil få omvendt trådløs opladning, så man kan oplade eksempelvis AirPods ved at placere dem på bagsiden af telefonen. Han mener også, at Apple endelig dropper den blodfattige 5W-oplader til fordel for en ny 18W-oplader. 

Her er computertegningerne fra OnLeaks/CashKaro:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.