×
GadgetsTophistorie

Rygte: Sonos | Ikea lancerer billedramme med indbygget højttaler

I starten af april kom der pludselig liv i Sonos | Ikea samarbejdet igen, da begge selskaber begyndte at tease for et nyt – eller nye – Symfonisk-produkt(er). Nu er der nyt i sagen. På Reddit er der nemlig dukket et skærmbillede op, der hævder, at der afholdes et virtuelt Symfonisk-presseevent den 14. juni.

Skærmbilledet ligner en intern marketingspræsentation, da der også nævnes to influencer-kampagner. Men det skal naturligvis taget med et gran salt, da intet er bekræftet. Billedet er siden forsvundet fra Reddit, men nettet glemmer som bekendt aldrig.

Det er to år siden at de første Symfonisk-produkter (en reol-højttaler og en lampe) kom i handelen og allerede dengang blev det lovet, at der ville komme mere. Symfonisk-produkterne er 100 procent kompatible med Sonos-systemet, men er typisk mere livsstilsorienterede – og ikke mindst billigere.

Men hvad kan vi så forvente at se, hvis rygterne taler sandt? Det er forventet, at den to år gamle Symfonisk-lampe vil blive skiftet ud med en ny model. På flere markeder, dog ikke herhjemme, er den allerede markeret “produktet udgår”. Men der er ingen rygter om, hvordan lampen version 2.0 vil tage sig ud. Hverken visuelt eller teknisk.

Sonos | Ikea
Skærmbilledet, der fortæller om eventet (kilde: Reddit)

Mere spændende er et andet rygte, der hævder, at Sonos | Ikea vil lancere en billedramme med integreret højttaler. Billedrammen kan fyldes med det, du gerne vil hænge på væggen, men tilbyder altså samtidig lyd. De seneste måneder har amerikanske FCC været i gang med at behandle en godkendelse af et Sonos | Ikea produkt, der har både Bluetooth og wifi.

En musikalsk billedramme med skjult højttaler ville falde fint indenfor ideen med Symfonisk, som Ikea beskriver således: “vellydende, flotte møbler, der smelter ind i hjemmet på nye måder og gør det lettere at møblere med lyd”.

Vi har skrevet til Sonos for at bede om en kommentar.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.