Gadgets

Rygte: Sonos Playbar med Dolby Atmos i næste måned

Dugfriske rygter hævder at Sonos har en trio af nye produkter klar til præsentation den 6. maj – og at mindst en af dem vil understøtte Dolby Atmos.

Sonos har spændende nyt i posen – og det bliver afsløret den 6. maj. Men rygterne svirrer naturligvis allerede – ikke mindst i lyset af, at Sonos forleden startede et voldsomt tilbudsridt på både Sons Playbar og Sonos Sub, der udløber den 5. maj. 

Senest fortæller websitet 9to5Mac, at de har snakket med en kilde, der hævder, at Sonos vil have hele tre nye produkter på bedding og at de kommer i butikkerne allerede til juni, nemlig en ny Playbar, en ny Sub og en ny udgave af flagskibshøjttaleren Play:5.

Informationerne stemmer overens med andre rygtebidder, vi har samlet op på nettet den seneste uges tid.

Sonos Playbar er firmats ældste tv-højttaler. Den kom i butikkerne helt tilbage i 2013 og fremstår i dag en kende bedaget, sammenlignet med firmaets øvrige produktlinje. Playbar blev suppleret med Playbase i 2017 (læs vores anmeldelse her) og Beam i 2018 (læs anmeldelsen her). Sidstnævnte er en soundbar til mindre husstande – lejligheder og værelser.

Kilden hævder også at den nye Playbar anno 2020 vil understøtte Dolby Atmos. Det er en længe ventet funktion hos brugerne. Sonos har desuden via spørgeskemaer i januar måned udfrittet brugerne om både Dolby Atmos og en ‘billigere subwoofer’. Samtidig luftede Sonos i marts måned, at produkterne snart vil få understøttelse for hi-res lydformater – både som musik og i hjemmebiografen. 

Det lader til at blive en spændende – og dyr – maj måned, hvis man er til Sonos …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.