Gadgets

Rygte: Apple-enheder får USB-C og iPod’en vender tilbage

iPhone og iPad får USB-C i år og Apple gør klar til et iPod-comeback. Det hævder rygterne i hvert fald.

Nye rygter hævder art Apple ”måske” droper Lightning-stikket og skiftet til USB-C i 2019 på både iPhone og iPad. Rygterne kommer fra bloggen MacOtakara, der hævder, at Apples ingenniører arbejder hårdt på USB-C skiftet, men at de endnu ikke er nået frem til et reference-design.

EU udtrykte i sensommeren at det “ikke går hurtigt nok” med at få standardiseret smartphone-opladere og overvejer om Apple og de andre skal “hjælpes på vej”.

MacOtakara har en nogenlunde troværdighed, hvad rygter angår, men har primært sine kilder hos underleverandører, hvorfor alle rygter naturligvis skal tages med et gran salt.

iPod’en vender tilbage

Samme kilde hævder, at Apple vender tilbage til et område, de forlod for bare et par år siden: Nemlig den transportable MP3-afspiller. Den seneste iPod Touch blev lanceret i 2015. Samme år som Apple lagde iPod Classic i hylden med glemte sager. Nano og Shuffle overlevede til 2017, hvorefter Apple slagtede dem – og forlod markedet for MP3-afspillere helt.

Man kan snildt argumentere for, at rene MP3-afspillere er bedagede, men Apple mener, ifølge kilden, at der endnu er et marked for dem hos specielt fitness-folket og hos brugere, der ikke vil bruge den kostbare batterilevetid på iPhone på at spille musik.

Personligt er jeg dog mere interesseret i USB-C, men hvad mener du? Er der en fremtid for en ny iPod-musikafspiller? 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.