×
Fremtidens HjemTophistorie

Så er der forårsnyheder fra Philips Hue

Fra pendelophæng af bio-cirkulært materiale over ny inden- og udendørslampe til fuldstændig fleksible Philips Hue Perifo-stik.

Signify har i dag præsenteret forårets nyheder fra Philips Hue – og det er en større og blandet omgang. Først og fremmest lander der en ny Dymera væglampe, der kan bruges både inden- og udendørs. Men der er også nye pendelophæng af bio-cirkulært materiale og godt nyt til dem, der benytter Perifo skinnebelysning.

Her er en oversigt …

Dymera

En væglampe, der kan bruges både inden- og udendørs og byder på individuelt kontrollerbart op- og nedlys. Den kan oplyse store flader med varmt til køligt hvidt og farvet lys. Ved hjælp af Philips Hue-app’en kan hvert lys dæmpes eller gøres kraftigere, mens farverne ændres individuelt. Du kan også vælge en scene fra scenegalleriet for et mere sammenhængende look. Dymera sættes til salg den 27. februar og koster 1.649 kroner.

Filament Pendelophæng

Det nye pendelophæng er lavet specielt til at komplementere Philips Hue Filament-pærer. Ledningen med fatning kan nemt monteres over et sofabord eller i et hjørne og bruges sammen med en filamentpære for at skabe et blikfang i dit hjem. Pendelophænget fås i sort eller hvid og i to størrelser. De 3D-printede dele er lavet af 55 procent bio-cirkulært materiale, der består af affald og rester af biologisk oprindelse. De to pendelophæng kommer også i butikkerne i løbet af februar og koster henholdsvis 449 kroner (størrelse medium) og 529 kroner (størrelse large).

Secure Starter Kit

Signify har samlet en startsæt til dem, der vil igang med Hues sikkerhedssystem. Pakken indeholder et Philips Hue Secure kamera med ledning — som inkluderer en strømforsyningsenhed og vægmontering til at installere kameraet, hvor du vil — samt to Philips Hue Secure kontaktsensorer til at sende notifikationer, når kontaktsensoren åbnes eller lukkes. Derudover indeholder startsættet to Hue-pærer, med varmt til køligt hvidt og farvet lys og en Hue Bridge, der giver adgang til alle de funktioner, som Hue Secure-systemet byder på. Med funktioner som live view, nattesyn og tovejssamtale kan Hue Secure sende meddelelser om potentielle sikkerhedstrusler eller skræmme ubudne gæster væk med unikke lys- og lydalarmer. Sættet er på hylderne fra i dag og koster 2.989 kroner.

Philips Hue

Perifo fleksibelt stik

Til lofter såvel som vægge giver de nye Philips Hue Perifo-stik også mere fleksibilitet, så du virkelig kan være din egen lysdesigner i hjemmet. Med det nye Perifo T-stik kan skinner køre i tre forskellige retninger, så du kan oplyse hele rummet med smart skinnebelysning. Hue Perifo fleksibelt stik giver fuldstændig fleksibilitet over formen af sporet, da forbindelsen tillader skinnerne at køre i alle retninger og ud over 90 graders vinkler. Dette giver flere muligheder for at skabe en hvilken som helst form og endda køre skinnebelysningen videre fra din væg til dit loft. Begge stik fås i sort og hvid. Begge stik kommer i butikerne i løbet af Q1 og koster 269 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.