×
GadgetsTophistorie

Dine Pixel-enheder har fået nye funktioner

Google er klar med årets andet feature drop’, der byder på flere smarte værktøjer og opgraderinger til både nye og ældre Pixel-enheder.

For anden gang i år sender Google en såkaldt feature drop afsted til ejere af deres Pixel-enheder. Udrulningen begyndte forleden og vil fortsætte hen over de kommende uger. 

Opdateringerne kommer ikke bare telefonerne til gode, men også Pixel Watch. Ligesom der også er godbidder i vente for brugere med tidligere udgaver af Pixel-enhederne.

Herunder et udpluk af de vigtigste opdateringer:

  • Del videoer og billeder af høj kvalitet direkte på Instagram. 10-bit HDR-videoer kan nu deles direkte som Instagram Reels, hvis du har en Pixel 7, 7 Pro, 8, 8 Pro eller Pixel Fold. Det samme gælder for Ultra HDR-fotos. 
  • Circle to Search kommer til Pixel 7 og 7 Pro. For nylig lancerede Google Circle to Search; en ny måde at søge på, hvor du hurtigt kan få adgang til informationer fra Search uden at skulle skifte app. Du søger ganske enkelt direkte på skærmens indhold ved at sætte en cirkel om et objekt, strege eller skrible med fingeren. Circle to Search er allerede tilgængelig på Pixel 8 og 8 Pro og kommer nu også til Google Pixel 7 og 7 Pro. 
  • Selektiv skærmdeling på Pixel-telefoner og -tablets. Det gøres lettere at multitaske under videomøder på din Pixel-enhed. Når du deler din skærm med andre, kan du fremover vælge kun at dele en enkelt app ad gangen frem for din fulde skærm, så du kun deler det, du har lyst til. Funktionen bliver tilgængelig på alle Pixel-telefoner fra 5a og opefter samt Pixel Tablet.
  • Få rutevejledninger til offentlig transport på dit Pixel Watch. Via Google Maps kan du fremover modtage live-opdateringer på afgangstider for offentlige transportmidler på din Wear OS-enhed. Gælder for alle Wear OS devices. 
  • Giv feedback i Docs med din finger eller stylus-pen. Tilføj håndskrevne noter og kommentarer i et dokument fra din Android-enhed med brug af en finger eller stylus-pen. Tilgængelig på alle Android-tablets og Android-telefoner, der kører på Android 8 eller nyere. 

Læs mere om alle nyhederne i det seneste Pixel Feature Drop her.

Læs også vores anmeldelser af de seneste Pixel-enheder:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.