GadgetsTophistorie

OPDATERET: Sådan ser Nothing phone (1) ud

Nothing har delt et billede af designet på den kommende Nothing phone (1), firmaets første telefon der officielt kommer på gaden i juli.

For at imødekomme læk af designet, så har Nothing taget sagen i egen hånd og på sociale medier afsløret hvordan deres kommende phone (1) vil se ud.

Rygterne har svirret længe og Carl Pei (som også var medstifter af OnePlus) har i et interview tidligere afsløret at telefonen ville følge designsproget fra deres første produkt Nothing ear (1). Nemlig gennemsigtigt.

Som billedet ovenfor viser, så er det præcist tilfældet. Bagsiden viser også at der er implementeret lysstriber i designet, som fremhæver blandt andet muligheden for trådløs opladning.

Der er ikke kommet meget yderligere frem om telefonen. Vi ved at den vil inkludere processor fra Snapdragon. Og designet afslører muligheden for trådløs opladning. Telefonen vil være baseret på Android 12, med Nothing OS bygget ovenpå.

Hos Nothing kan du skrive dig op til yderligere info, når telefonen officielt lanceres den 12. juli.

OPDATERET

Nothing har åbnet for en venteliste til køb af Nothing phone (1). Man kan skrive sig op på Nothing.tech. Bliver du en af de udvalgte, så vil du kunne købe telefonen med 200 kroner i rabat.

Samtidig har tech-YouTuber Marques Brownlee fået lov at fremvise en demo af telefonen, med fokus på LED-lyset bagpå, der kan meget mere end blot lyse op i mørket.

Pris og specifikationer vil blive afsløret den 12. juli, når Nothing afholder eventet Return to Instinct. Nothing phone (1) vil komme til salg hos Telenor og CBB i Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.