×
GadgetsTophistorie

Telenor henter hypet telefon til Danmark

Den har et spøjst udseende og middelmådige specs, men Nothing phone (1) er dimsen, alle taler om i disse uger. Og den er på vej mod Danmark.

Telenor og CBB Mobil har fået eksklusivt salg på den meget omtalte Nothing phone (1), fortæller selskabet. Den vil kunne forudbestilles fra den 12. juli og leveringerne begynder ni dage senere, nemlig den 21. juli. Prisen kendes dog stadigt ikke.

Nothing er skabt af Carl Pei, der i sin tid var med til at stifte OnePlus. Til trods for at Nothing phone (1) på papiret er en middelmådig telefon, er det lykkes at få skabt ekstrem omtale af telefonen. Derfor har Telenor også store forventninger til telefonen.

– Nothing er lige nu noget nær verdens mest hypede telefon, og det er ikke uden grund. Med et design, der i dén grad skiller sig ud fra mængden, er telefonen et frisk pust, som uden tvivl vil få de fleste til at kigge en ekstra gang. Derfor har vi også høje forventninger til Nothing phone (1), siger Christian Hoffmann, direktør for privatmarkedet hos Telenor.

Nothing phone (1)
Nothing phone (1) vil kunne fås i både hvid og sort.

Vil bygge bro

Da Carl Pei i marts måned første gang fortalte om Nothing phone (1), fortalte han samtidig sin vision om, at Notnings produkter skal være brobyggere. I Carl Peis fremtid skal enheder fungere på tværs af styresystemer. Nothing vil selv bygge broen, der eksempelvis skal få Apples AirPods til fungere optimalt på Android-telefoner. Ligesom Tesla-biler skal kunne tilgås direkte fra telefonen.

Alt sammen via den såkaldte Launcher, som er smurt hen over Android-styresystemet.

Ser man gennem designet og de fine ord, er der dog tale om en højest middelmådig telefon. En model, der, sammen med OnePlus Nord, hører hjemme på mellemste hylde.

  • Skærm: 6,55 tommer, 120Hz opdatering
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 778G+
  • Kamera: 50 megapixel / 16 megapixel (selfie)
  • Batteri: 4.500 mAh med 45 watt-opladning

Prisen er endnu ikke offentliggjort, men CBB Mobil har måske afsløret den. På deres hjemmeside kan man deltage i en konkurrence, hvor man: “deltager i lodtrækningen om en ny valgfri Nothing Phone, værdi op til 3.999 kroner”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.