×
GadgetsTophistorie

Få en forsmag på Nothing phone (1) på din egen mobil

Du kan nu få en forsmag på Nothing phone (1), som udkommer denne sommer, da Nothing har gjort en del af softwaren tilgængeligt som download.

I marts måned præsenterede Carl Pei planerne for Nothings første smartphone, som får navnet phone (1). Hidtil har Nothing kun lanceret et produkt, nemlig hovedtelefonerne ear (1).

Ved førnævnte event lovede Pei at de inden lanceringen af telefonen, ville give en nærmere forsmag på Nothing phone (1). Det har de nu indfriet, da de har udgivet første beta af launcheren, tilhørende deres kommende Nothing OS, der bliver navnet på deres nye styresystem. Launcheren er den del af Android-systemet, som udgør størstedelen af den grafiske brugerflade. For eksempel hvordan din hjemmeskærm og ikoner ser ud.

Udseendet på det kommende Nothing OS

Google Play Store kan du hente launcheren fra Nothing phone (1). Hvis du altså har en Pixel 5 (eller nyere) eller Samsungs S21 eller S22-modeller. Nothing lover at den snarest er tilgængeligt til OnePlus. Med den installeret kan du således få en fornemmelse af, hvordan deres kommende telefon rent visuelt vil tage sig ud.

Nothing har selv listet følgende features, som du vil få adgang til.

Max ikoner og Max foldere: Med denne funktion kan du forstørre foldere og ikoner, så dine mest brugte elementer er lettere tilgængelige. Du kan også åbne apps direkte uden at åbne folderen.

Skrædersyet ur og vejr-widgets: Følg med tiden og vejret med widgets i samme stil som Nothings logo.

Nothing baggrunde: Opdater din baggrund med Nothings baggrundsbillede og dertilhørende farvepalette.

Derudover har Nothing delt ekstra bonusindhold, som kan hentes her (Dropbox).

Her kan du hente to yderligere baggrunde samt tre ringetoner.

Vi kender endnu ingen specifikationer på Nothing phone (1), men med en lovet udgivelse til sommer, så kan det formentlig ikke vare længe før rygterne begynder at svirre.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.