fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Sær Microsoft-musical håner Vista og Windows Phone

Ansatte hos Microsoft har brugt otte uger på at lave en spøjs musical om virksomheden og alle dens fantastiske produkter. Og svipsere.

Microsoft har i tidens løb udsendt mange spøjse videoer. Det seneste skud på stammen er en ti minutter lang musical, Microsoft The Musical, der kort gennemgår firmaets historie mens de medvirkende danser rundt og synger hvordan ”det hele sker lige her”.

Musicalen er produceret af 150 ansatte og praktikanter, der har dedikeret ”morgener, weekender og aftener” til at lave videoen. Den er undfanget på otte uger, skrives der i slutningen af videoen. I den henseende er den teknisk ret imponerende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Musicalen starter med en række vers om Bll Gates, inden den fortsætter med at fortælle om alle de fantastiske produkter firmaet igennem tiden har produceret. Men der er også selverkendelse nok til at nævne de produkter, der ikke vandt forbrugernes hjerter – eksempelvis med en linje som denne: ”all around the world our products are well known, except for when we tried to make a phone!”.

Musicalen anerkender også at Microsoft ramte ved siden af med Windows Vista og nævner endda den udødelige ”developers, developers, developers”-seance som tidligere CEO Steve Ballmers blev berømt for. Hele videoen kan ses herover, men husk; det er ti minutter af dit liv, du aldrig får tilbage …

Herunder endnu et eksempel på en Microsoft-video. Her er en Bruce Springsteen look-alike, der hylder Windows Vista SP1. Har du maven til det, kan du også se en video med Windows Phone 7 Fangirls.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Kilde
The Verge
Back to top button