×
Gadgets

Samsung forsøger sig med et lodret tv

Det nye Samsung Sero tv er målrettet Generation Y, der henter sit fjernsynsindhold fra mobiltelefonerne.

Hvis du er en del af Generation Y, vil du formentlig elske det nye Samsung Sero tv. Det håber i hvert fald Samsung, der må have lyttet til en fantasifuld trendforsker. Sero-tv’et er som udgangspunkt lodret, så det passer til indhold, der er optaget på en mobiltelefon. Heldigvis for os gamle kan det også drejes, så det viser billedet på gammeldags facon. Desværre manuelt; det kunne ellers være en fiks feature, hvis skærmen automatisk tilpassede sig hvordan mobiltelefonen vendes.

Samsung Sero hører hjemme i samme designerserie som The Frame (læs vores anmeldelse her) og vil udelukkende være tilgængelig i en 43-tommer udgave. Det er stort nok til ungdomsværelser, men næppe stort nok til en plads i stuen, hvor 55-tommer-modellerne synes at være mindste model i disse år.

Samsung Sero
Samsung Sero kan heldigvis også drejes til et almindelig format.

Tv’et er i øvrigt også udrustet med et indbygget lydsystem, ligesom Samsungs digitale assistent, Bixby, har taget bo i skærmen.

The Sero kommer i handelen i Korea i løbet af maj måned, men det er endnu usikkert om tv’et kommer til Europa. Prisen bliver på 1,9 millioner won (omkring 11.000 kroner).

Hvis du er en del af Generation Y, altså den generation som er født mellem 1981 og 1996, hører vi meget gerne din mening om The Sero. Som en del af Generation X har undertegnede svært ved at se Sero blive det helt store hit …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.