×
Gadgets

Samsung Galaxy S8 – er det også din nye computer?

På onsdag lancerer Samsung deres næste flagskib, Galaxy S8. Og denne gang er koreanerne gået all-in på ny funktionalitet; ikke bare er der en ny skærm i 18:9, der er også masser af andre lækre nye funktioner. En af de mest interessante er måske kaldet DeX – der gør S8 til en fuldblods PC – med tastatur, skærm og hele baduljen. Konceptet er netop bekræftet igennem et læk opdaget af WinFuture.

Konceptet er set før – bl.a. Microsofts seneste (sidste) telefoner kunne køre en fuld udgave af Windows 10. Det bliver dog nok ikke tilfældet her, men snarere en slags opskalering af Android, der fungerer på en stor skærm med mus og tastatur.

4K skærm

DeX kommer til live ved hjælp af en lille puck-agtig dockingstation. Fra den kan du koble telefonen til diverse andre enheder – mus, tastatur og, måske vigtigst, en 4K skærm. Ja, du hørte rigtigt – den lille telefon kan drive en Ultra HD skærm. Rygterne går endvidere på, at docken vil indeholde en eller anden form for køling fordi S8’s processor vil blive presset til sit yderste for at levere en desktop-oplevelse. Dockingstation ser, ifølge lækket, ud til at koste 149€, hvilket formentlig vil betyde en vejl. udsalgspris på omkring 1.200 kr. i Danmark.

Lanceres onsdag

Samsung holder et event på onsdag d. 29. marts, hvor de lancerer den nye Galaxy S8. Du kan se flere billeder af telefonen her. Telefonen ventes at komme til at koste ca. 8.000 kr. – de dyreste modeller når helt op omkring 10.000 kr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.