GadgetsTophistorie

Samsung lancerer tv til udendørs brug

Sommeren er på vej og Samsung gør klar med en ny produktlinje til udendørs brug; deriblandt et 65-tommer 4K-tv til terrassen.

Som alle der kigger ud af vinduet i disse dage vil have bemærket, er sommeren på vej – og Samsung satser på, at vi kommer til at bruge MEGET tid udenfor efter et forår i corona-isolationens skygge. Derfor har de netop lanceret en helt ny produktlinje af udendørsprodukter, bestående af både 4K-fladskærme og tilhørende soundbars, under navnet The Terrace.

Produkterne er både vand- og støvsikre (IP55), hvilket er helt perfekt til en dansk sommer, der kan gå begge veje. Til gengæld er de heller ikke just billige. Priserne starter ved 3.500 dollars (24.000 kroner før dansk moms og afgifter) og topmodellen, der er på 75 tommer, har en prislap på 6.500 dollars (45.000 kroner).

The Terrace tv-serien består af tre modeller på henholdsvis 55, 65 og 75 tommer. Ud over at være vand- og støvtætte byder serien på QLED 4K-teknogi, 10 millimeter rammer og en dybde på 59 millimeter. En lysstyrke på op til 2.000 nits bør sikre, at indholdet på skærmen kan ses i sollyset.

Apropos indholdet, så er tv’ene baseret på Samsungs Tizen-operativsystem og leveres med populære apps som Netflix, Disney+ og Hulu (hvor det er muligt).

The Terrace
The Terrace tv og soundbar (foto: Samsung)

Vandtæt The Terrace soundbar

Samsung garnerer udendørsserien med soundbaren Terrace Soundbar, der skal give tv’et en lyd, der er værd at høre på. Den er snittet, så den fungerer med alle tre størrelser af tv’et og leveres med et specielt vægophæng, så soundbaren kan boltes til væggen. Forbindelsen mellem tv og soundbar en trådløs – den klares via Bluetooth – og Samsung lover, at lyden automatisk synkroniseres, så der ikke bliver problemer med forsinkelser.

The Terrace Sundbar er armeret med 210 watt forstærkere og har indbygget subwoofer. Den leverer lyd i tre kanaler. Den fås i en størrelse og prisen er sat til 1.200 dollars – omkring 8.300 kroner inden danske afgifter.  

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.