×
TeknologiTophistorie

Samsungs next-gen fingeraftrykslæser lanceres i 2025

Takket være en next-gen fingeraftrykslæser og OLED 2.0 skærmteknologi, vil Samsung øge sikkerheden markant i smartphones fra 2025.

Ifølge en artikel fra SamMobile, arbejder Samsung på at øge sikkerheden når det kommer til fingeraftrykssensorer.

Fingeraftrykslæseren dækker et forholdsvis lille område på de fleste telefoner nu. Den nye teknologi vil dog åbne op for at kunne scanne på et større areal på skærmen, med mulighed for at scanne flere fingre på en gang. Planen er faktisk, at hele skærmen kan bruges til aflæse fingertryk.

2,5 milliarder gange mere sikker

Samsung har tidligere udmeldt, at teknologien hedder All-in-One sensing, hvilket vil blive en del af OLED 2.0 skærmteknologien. Såfremt man bruger tre fingeraftryk samtidigt, er sikkerheden 2.500.000.000 højere, sammenlignet med at bruge et enkelt fingeraftryk.

Den nye fingeraftrykslæser fra Samsung: All-In-One sensing, samt OLED 2.0 skærmteknologien forventes at komme på markedet i 2025.

Farvel til LCD-displays

I videoen herunder siger Samsung Display farvel til LCD. “We believe it’s time to move forward”, lyder det fra Dr. JS Choi – CEO for Samsung Display. Fremtiden er self-lit displays, herunder OLED og QD-OLED.

Tidligere på året udmeldte Samsung også deres exit fra LCD-markedet. Læs mere om dette her: Samsung lukker ned for produktionen af LCD TV.


Læs også: Pixel 7a afsløret på en række billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.