ElbilerTophistorie

Schwarzenegger vil sælge elbiler

Arnold Schwarzenegger og David Hasselhoff forsøger at forklare BMWs nye Vision Dee koncept i morsom ny video.

Arnold Schwarzenegger er tydeligvis glad for elbiler. Sammen med selveste David Hasselhoff hjælper han, i en ny video, BMW med at forklare bilproducentens nye koncept, der skal smelte hardware og software sammen. Et koncept, der blev præsenteret i forrige uge med BMW Vision Dee elbilen.

Gennem digitalisering skal elbilen blive en ny “ledsager gennem det virkelige og virtuelle”, som det hedder. En lidt abstrakt ide, der er svær at forklare, men her kommer Schwarzenegger til hjælp.

Som advokat for 1980’erne diskuterer han benzinbiler med en stemme, der viser sig at være den digitale assistent i Vision Dee-bilen. Hvor Arnold forsøger at fremhæve romantikken ved mekanikken, taler assistenten elbilens sag. Eller rettere; teknologiens sag.

Schwarzenegger
BMW Vision Dee konceptbilen.

Videoen er hele seks minutter lang, men absolut værd at se. Den er produceret for at ledsage lanceringen af BMW Vision Dee – og specielt os, der var unge i 80’erne kan få os et godt grin. Ikke mindst når David Hasselhoff kører ind på scenen i KITT fra Knight Rider tv-serien.

Det er i øvrigt ikke første gang, Schwarzenegger lægger krop og skuespilsevner til elbilssagen. I 2019 stillede han sig til rådighed i en kampagne, der skulle lokke amerikanerne til at købe elbiler i stedet for benzinslugere. Har du ikke set den video, kan den ses længere nede på siden. Har du set den, er den bestemt et gensyn værd …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.