DRTV

Se alle afsnit af Keld og Hilda tester fremtiden

Nu er muligt at binge samtlige afsnit af Keld og Hilda tester fremtiden, hvor det sympatiske par kigger på og tester fremtidens teknologi.

Som vi skrev tidligere på ugen er sympatiske Keld og Hilda Heick blevet installeret i Fremtidens Hjem, hvor de skal leve med og teste nye teknologier, i en serie på seks afsnit på DR og DRTV.

Serien – Keld og Hilda tester fremtiden – har premiere klokken 18.00 på DR1, men samtlige afsnit kan allerede nu ses på streamingtjenesten DRTV.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det første afsnit handler det om robotter. Parret modtages i Fremtidens Hjem af en robot-butler, der viser dem rundt i huset, hvorefter de – i en Tesla Model X – tager turen til Odense for at besøge Syddansk Universitet, hvor der udvikles intelligente robotter. Alt imens passes hunden Bertil af en kinesisk hundepasser-robot.

Keld og Hilda skal blandt andet udføre en fjernoperation på et kyllingebryst via robot-teknologi – og lære at programmere en anden robot.

Det er DR, der står bag Keld og Hilda tester fremtiden, men serien er optaget i Fremtidens Hjem i Vindinge udenfor Roskilde; huset er opført i et samarbejde mellem iNPUT og husfirmaet eurodan-huse. Det er et såkaldt smart home, hvor man har samlet alle de nyeste intelligente bolig-, tech- og gadgetløsninger, der findes på markedet og sat dem til at ”tale sammen”. 

Det er muligt at besøge huset, der hver søndag mellem 13.00 og 16.00 er åbent for offentligheden. Læs mere på fremtidenshjem.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.