×
GamingTophistorie

Sony afslører nye detaljer om den håndholdte PlayStation Portal

Vi fik et smugkig på PlayStation Portal tidligere på året, men nu er Sony klar med yderligere detaljer og en pris på den håndholdte enhed.

Tilbage i maj fik vi et tidligt kig på PlayStation Portal – dengang under navnet Project Q. Nu er Sony endelig klar med yderligere detaljer om det håndholdte tilbehør til PlayStation 5 og de tilhørende nye hovedtelefoner.

Først og fremmest, så er PlayStation Portal ikke en selvstændig enhed. Den kan alene streame spil, som allerede er installeret på din PlayStation 5.

Enheden består af en 8 tommer LCD-skærm, som kan vise indhold i 1080P HD-opløsning med op til 60 frames per sekund. Skærmen er placeret mellem det der ligner en klassisk DualSense-controller, som blot er delt på midten. Controlleren på PlayStation Portal har samme layout og samme haptiske feedback og adaptive aftrækkere. Spiloplevelsen forventes derfor at være meget lig den sædvanlige.

Sony beskriver enheden som et tilbehør, der kan håndtere dine PlayStation 5 spil andre steder i huset, på samme WiFi. Der er endnu en smule forvirring omkring, om den kan tages med væk fra dit hjemmenetværk og stadig fungere.

Tom Warren fra The Verge udpensler en række væsentlige pointer på X om PlayStation Portal. Mest iøjnefaldende er manglen på Bluetooth-understøttelse og fravær af reel cloud-streaming af spil. Der er dog 3.5 mm jackstik til hovedtelefoner med ledning på enheden.

Prisen bliver 199 dollars eller 219 euro, så en endelig dansk pris på omtrent 1.800,- kroner er nok forventeligt.

Sony havde inviteret en række tech-skribenter til at opleve enheden for første gang, hvilket kan ses på videoerne nedenfor.

Nye hovedtelefoner

Ved samme lejlighed præsenterede Sony sine nye hovedtelefoner, som også blev teaset ved eventet tilbage i maj.

Pulse Elite: er et sæt klassiske over-ear hovedtelefoner med mikrofon. Sættet tilbyder tabsfri lydkvalitet og AI-drevet støjreduktion. Der medfølger til dette sæt et ophæng til opbevaring og opladning. Prisen bliver 149 dollars/euro.

Pulse Explore: Er in-ear hovedtelefoner som ligeledes tilbyder tabsfri lyd og leveres i en opladeræske, som vi kender det fra denne type. Sættes har dobbelte mikrofoner og benytter også AI-drevet støjreduktion. Prisen bliver 199 dollars/219 euro.

Begge sæt hovedtelefoner benytter Sonys nye proprietære forbindelsesstandard Link, som er nødvendig ved brug af trådløse hovedtelefoner sammen med PlayStation Portal. De kan dog også bruges med en USB-dongle direkte sammen med PlayStation 5.

Sony har endnu ikke sat en præcis dato på lanceringen, men tidligere forlydender har peget på en lancering i november.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.