×
GamingTophistorie

Læk: Ny PS5 DualSense V2 controller med bedre batteri på vej

Sony ser ud til at have en ny PS5 controller på trapperne, med markant bedre batteritid: DualSense V2.

Sony ser ud til at have en ny PS5 controller på trapperne, med markant bedre batteritid: DualSense V2.

Den store indkøbskæde Best Buy, har ved en fejl lagt billeder op af en ny PS5 controller. Siden er dog senere hen blevet taget ned igen. Controlleren er en DualSense V2, altså en nyere udgave af den oprindelige DualSense controller til PS5.

Samme design, men op til 12 timers batteritid

Design- og funktionsmæssigt ligner den nye controller akkurat den gamle. Den store ændring ligger dog i batteritiden, hvilket er opgivet til 12 timers brug, kontra 4-6 timer på den gamle. “Exceptional 12-hour battery life, on a full charge, supports long gaming sessions.” Lød det bla. fra produktbeskrivelsen.

Derved er der altså tale om en mærkbar opgradering, hvad angår spilletiden på en opladning.

Der nævnes ikke noget om hvornår den nye DualSense controller lanceres, men det brude ske inden længe. Prisen forventes at blive den samme som den nuværende DualSense controller.


Læs også: MSI introducerer Claw – en håndholdt spillekonsol

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.