Elbiler

Seat klar med elektrisk motorcykel i 2020

Volkswagen-ejede Seat vil om to uger præsentere deres eScooter koncept. Firmaet forventer at sende deres første elektriske motorcykel på gaden næste år.

Spanske Seat meddeler i en pressemeddelelse, at de vil ind på markedet for motorcykler, med en fuldstændig elektrisk eScooter. Den første konceptmodel skal vises frem den 19. november under Barcelona Smart City Expo World Congress, mens en forbrugerudgave svarende til 125 cc vil køre ud på gaderne allerede næste år, lover firmaet. 

Billedet ovenfor er et smugkig på den koncept-motorcykel, Seat vil vise frem om to uger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det nye Seat eScooter-koncept vil være en del af firmaets Urban Mobility-strategi, der fokuserer på at tilbyde bæredygtige løsninger til bymiljøer. En strategi, der også inkluderer Seat Minimó konceptbilen såvel som det elektriske Seat eXS-løbehjul, der blev præsenteret sidste år.

– Storbyernes konstante vækst gør bæredygtig mobilitet til en af de store udfordringer. I dag tager vi et yderligere skridt i vores urbane mikromobilitetsstrategi ved at præsentere planerne om den første elektriske motorcykel i selskabets historie, fortæller Seat-præsident Luca de Meo i pressemeddelelsen. 

Barcelona er, ifølge Seat, den europæiske storby der har flest motorcykler per indbygger. Byen har en lang tradition med tohjulede køretøjer og derfor vil konceptet blive videreudviklet sammen med den Barcelona-baserede motorcykelfabrikant Silence.

Back to top button