×
GadgetsTophistorie

Segways kabelfrie robotplæneklipper Navimow snart til salg i Danmark

Er du i markedet for en robot til at passe din græsplæne, så kan Segway Navimow snart være en mulighed, da en lancering i norden nærmer sig.

Det er kun kort tid siden, at vi kunne fortælle at Husqvarna snart er på gaden med deres næste-generations-robotplæneklipper. Nu ser det ud til at Segway overhaler dem indenom. Den nordiske importør Witt har oplyst til norske Tek.no at en nordisk lancering er lige på trapperne. Nærmere bestemt i starten af juni, bliver Navimow sat på græs.

Navimows største trick i ærmet er uden tvivl dens manglende kanttråd, som ellers er normalen på de gængse robotplæneklippere. Derimod navigerer Navimow via GPS, som via koordinator således afgrænser græsplænen med en virtual kant.

https://www.youtube.com/watch?v=io3qzH_I_ow
Segway Navimow introduktionsvideo

Segway benytter et system kaldet EFLS – Exact Fusion Locating System. Det fungerer ved at selve plæneklipperen og basen indeholder et GPS-modul, som sammen kommunikerer med satelitter. Det skulle give en nøjagtighed helt ned på få centimeters afvigelse.

Alle modeller er IP6X-certificeret, hvilket blandt andet betyder at du kan spule maskinen ren, efter den har ædt sig gennem græsstrå og mælkebøtter. Maskinen kan derudover klare skråninger på op til 45%.

Inden du køber en Navimow anbefales det at du gennemfører en tjekliste, som skal sikre at din have egner sig til at have en GPS-styret robot kørende. For eksempel kan meget store træer være en hindring for signalet. Tjeklisten vil være tilgængeligt fra midten af maj oplyser Segway i sin pressemeddelelse. Hvis du er i blandt de første 1000 kunder, som køber en Segway Navimow, bliver du automatisk en del af deres Navimow Pilot User-program og modtager et gratis antenneforlængelsessæt for en endnu bedre oplevelse.

Priserne starter ved 9.999 kroner og op til 19.999 afhængigt af størrelsen på din plæne.

Hos Witt er det muligt at skrive sig op til mere info om lanceringen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.