Teknologi

Siri går all-in på VM i fodbold

Ja, hele Apple er faktisk gået i selvsving over VM i fodbold.

I morgen starter VM i fodbold i Rusland og Apple har tilføjet begivenheden til sin virtuelle assistent, Siri. Ifølge en pressemeddelelse vil Siri kunne besvare spørgsmål som hvornår spiller Danmark mod Peru, hvad er stillingen i gruppe d eller hvem er på det danske landshold?

VM i fodbold

Artiklen fortsætter efter annoncen

Via holdopstillingen kan man gå ind på de enkelte spillere og få VM-statistik om mål, assists med mere. Og det virker også på den danske udgave af Siri.

Apple vil også opdatere sin Clips-app med nye VM-temaer, labels, stickers og posters – men det er endnu ikke sket i undertegnedes udgave af app’en.

Også i App Store, Apple Music, Apple Podcasts og i iBooks vil VM i fodbold blive fremhævet med forslag til apps, spillelister med udvalgte kunstnere fra de 32 lande, udvalgt af lokale hold, samt bøger og podcasts om foldbold under den samlede titel “The Beautiful Game”.

Danmark spiller sin første kamp lørdag aften klokken 18.00 mod Peru.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.