×
GadgetsTophistorie

Siri kan snart tale dansk på Apple TV

I forbindelse med lanceringen af nyt Apple TV blev det også afsløret, at Siri vil kunne tale dansk på tv-boksen inden årets udgang.

Apple præsenterede i går deres seneste Apple TV, som har fået HDR10+, USB-C og en forbedret processor. Men foruden det, så gemte der sig også en anden glædelig nyhed til danske brugere. Inden årets udgang vil Siri nemlig kunne tale danske på Apple TV.

Muligheden bliver tilgængelig med en opdatering til tvOS 16 i efteråret engang, skriver Apple. Den opdatering vil give Siri-funktionaliteten på Apple TV en overhaling og vil blandt andet kunne genkende stemmer, så anbefalingerne til indhold er baseret på den bruger som spørger “hvad skal jeg se?”.

Læs også: Apple lancerer ny farverig iPad

“Siri på Apple TV er blevet udvidet til Chile, Finland og Sydafrika og vil blive lanceret i Danmark, Luxembourg og Singapore senere i år. Det bringer Siri på Apple op på 30 lande og regioner,” oplyser Apple i sin pressemeddelelse.

“Hey Siri” vil derudover også virke, hvis man har AirPods i ørerne. Ligesom opdateringen også giver understøttelse for Delt iCloud-fotobibliotek, så hele familien kan dele billeder på husstandens største skærme.

Det må formodes at understøttelsen af dansk Siri ikke alene er understøttet på det opdaterede Apple TV, men også på tidligere versioner.

Tilføjelsen af dansk sprog på Apple TV har naturligvis givet fornyede gisninger om lancering af dansktalende HomePod mini. Vi har tidligere kunne fortælle at rygterne peger på at det bør nærme sig.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.