×
GadgetsTophistorie

HomePod mini tæt på skandinavisk lancering

Baseret på den seneste software, vurderer Macrumours, at HomePod mini snart lanceres i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Nu varer det ikke længe før HomePod mini officielt er på Apple-butikshylderne i Skandinavien. Baseret på sprogfiler i den seneste software til højttaleren, vurderer websitet Macrumours, at Danmark, Finland, Norge og Sverige er næst i køen.

I knapt et år er den lille højttaler blevet testet med dansk sprog. Tidligere på året blev det svenske sprog inkluderet i softwaren. Også finsk og norsk er kommet til med den seneste opdatering.

Den danske sprogunderstøttelse er dog ikke inkluderet endnu. Alligevel mener Macrumours, at den fælles skandinaviske lancering er lige op over.

Den efterhånden to år gamle HomePod mini er officielt lanceret i 20 lande. Selv om HomePod mini ikke officielt er lanceret i Danmark, kan man stadig finde den på danske webshops, der har importeret højttaleren fra lande, hvor den er på markedet. Den taler og forstår dog ikke dansk før den bliver lanceret officielt.

Den blev lanceret som et mindre alternativ til den originale HomePod. Apple har siden stoppet produktionen af originalen – angiveligt fordi den ikke solgte godt nok. Til gengæld er mini’en knopskudt i yderligere tre farver, der supplerer de oprindelige sorte og hvide udgaver.

Det forventes at Apple inden for de næste to uger vil præsentere nye udgaver af iPad. Det kommer sandsynligvis til at ske simultant med frigivelsen af styresystemet iOS 16, der er blevet forsinket. De seneste rygter hævder, at det vil ske i den sidste uge af oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.