×
HBO Max

Skån dig selv for det lækkede afsnit 4 af Game of Thrones

Episode 4 af Game of Thrones ligger klar til download på diverse sider, men lad være. Vent til på mandag og se den, når HBO gør den tilgængelig.

Vi siger det ikke som en moralsk løftet pegefinger for at skåne HBO eller for at holde jer væk fra diverse skumle sites, der ofte er inficeret med malware – det må I selv ligge og rode med. Men vi har smugkigget og tro os:
Du vil fortryde det.

Sæsonens (hidtil) fedeste afsnit

Fjerde episode er sæsonens hidtil bedste. Der er et par signifikante afsløringer, karakterer, der endelig mødes, og så er der en af de Game of Thrones-begivenheder, der vil blive talt længe om. Og når folk efter seriens afslutning begynder at lave lister over “De 10 bedste X i Game of Thrones”, så vil dette afsnit være på listen (Nej, vi siger ikke hvad X er, fordi vi virkelig ikke vil ødelægge oplevelsen for de tålmodige).

Det er et af de afsnit, der på trods af sæsonens mange fejl minder os om, hvorfor vi elsker Game of Thrones, og hvorfor der ikke er andet på tv, der kan måle sig med det. Og her er tale om et afsnit af en kvalitet, som vi med glæde havde set i en biograf.

Lav opløsning, dårlig lyd og masser af vandmærker

Men ok, hvis det er så fedt, hvorfor så ikke se det med det samme? Fordi den kopi, der findes, er pixeleret, fedtet ind i vandmærker med “For Internal Use Only” samt en stationskending – og det her er et afsnit som bør ses i HD på husets største skærm og med 5.1-lyden skruet helt op.

Vi ved det ikke, og afsnit fem, seks og syv kan gå hen og blive endnu vildere, men man kunne forledes til at tro, at en af grundene til, at vi ikke får så mange afsnit i denne syvende sæson er, at de brændte en ikke ubetydelig del af specialeffektbudgettet af på afsnit fire.

Cyber-angreb lækkede adskillige serier

Afsnittet blev tilgængeligt, fordi HBO blev udsat for et cyber-angreb, der ud over at få fingrene i Game of Thrones afsnit 1-4 af sæson 7 også lækkede episoder af en række andre serier plus et par af de kommende – men Game of Thrones er klart det største af de lækkede shows. Og vi ved godt, at mange har svært ved at vente, når det drejer sig om Game of Thrones – sådan har vi det jo også.

Men visse ting er altså værd at vente på.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.