×
TeknologiTophistorie

Slagsmålet mellem Musk og Zuckerberg streames på X

Frem med popcorn og drikkevarer. Elon Musk lover, at slagsmålet mellem ham selv og Mark Zuckerberg streames live på X

Så er det frem med popcorn og drikkevarer. Elon Musk lover, at slagsmålet mellem ham selv og Metas Mark Zuckerberg streames live på X – det tidligere Twitter. Samtidig lover han, at overskuddet fra “begivenheden” vil gå til veteraner.

For Musk er kampen den perfekte event til at skabe fornyet opmærksomhed om X, selv om slagsmålet kan ende med at koste ham et par på trynen.

Elon Musk er tilsyndeladende gået i gang med af løfte vægte, for at forberede sig til kampen. Men Mark Zuckerburg har til gengæld dyrket jiu jitsu i flere år. Zuckerberg har også aldersfordelen; han er blot 39 mod Musks 51 år.

Den absurde ide om en cage fight mellem de to tech-ledere opstod for flere måneder siden, da Musk udfordrede Zuckerberg. Årsagen til hanekampen skal angiveligt være app’en Thread, der er Metas direkte konkurent til X / Twitter.

Siden midten af juni har de to gejlet hinanden op med posts. Musk har blandt andet tweetet denne “perle”: “Zuck my 👅.” 

Musk har også foreslået en arena for slagsmålet, nemlig Octacon i Las Vegas. Nu mangler vi bare en dato …

Læs mere: Twitter-konkurrent suger brugernes data.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.