Gadgets

Slut med Airport-routere fra Apple

Efter flere års misrøgt af Airport-routerne har Apple meldt ud, at de stopper produktionen.

Den har været slemt overset i årevis og torsdag meldte Apple så endelig ud, at de stopper med at fremstille produktlinjen af Airport-routere. En beslutning der var ventet, efter at den afdeling, der stod for udviklingen af routeren blev nedlagt allerede sidste år. Det skriver AppleInsider.

Ifølge nyhedstjenesten vil routerne fortsat stå på hylderne hos Apple Stores og udvalgte forhandlere , men kun indtil de er solgt – der produceres ikke nye.

Beslutningen kommer som nævnt ikke som en overraskelse. Det er fem år siden at Airport-serien fik den seneste store opdatering, hvor både design og teknologi blev opdateret. Siden har Apple bare sørget for at holde produktet nogenlunde sikkert via softwareopdateringer.

Den første Airport-router blev præsenteret helt tilbage i 1999.

Apple har i forbindelse med beslutningen offentliggjort et dokument, hvori de fortæller hvilke trådløse teknologier der skal til, for at Apples enheder fungerer optimalt. De anbefaler blandt andet routere der kan håndtere 802.11ac med WPA2-kryptering og MIMO eller MU-MIMO-understøttelse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.