fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Smugkig på den elektriske sedan BMW i4

BMW tager forskud på næste uges officielle præsentation af deres elektriske BMW i4 med et teaser-billede på de sociale medier.

BMW præsenterer officielt sin elektriske sedan, BMW i4, under Geneva Motor Show i næste uge, men tyskerne har taget forskud på løjerne med et teaser -billede og -video, der er blevet lagt på Instagram. BMW i4’eren bliver efterfølger til SUV’en iX3, der bliver den første elektriske BMW i hele syv år.

”BMW Concept i4 indvarsler en ny æra med ren køreglæde; modellen giver et helt nyt perspektiv på den dynamiske karakter, som BMW er kendt for og blander et moderne, elegant og sporty design med rummeligheden og det praktiske ved en firedørs Gran Coupe – alt imens den generer nul emissioner, ” skriver BMW i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spøjst nok kalder BMW det for et ”concept”, men de har allerede udgivet camouflagebilleder af bilen – og der er mindre end et år til den går i produktion, så designet bliver nok ikke ændret det store.

BMW har tidligere dryppet informationer om BMW i4. Tanken er, at den skal have en batteripakke på 80 kWh og en rækkevidde på op til 600 kilometer. De har også fortalt, at den vil få motorkraft på 390 kW, hvilket svarer til 530 heste. Den får en topfart på mere end 200 km/t og kan accelerere fra 0-100 på bare 4 sekunder, lover BMW. Den vil kunne oplade med op til 150 kW, hvilket kan give den op til 100 kilometers kørsel på seks minutter.

BMW i4
I november udgav BMW dette billede af i4.

Efter syv års elbils-tørke er der endelig kommet skub i BMW. Sidst på året kommer SUV’en BMW iX3, der efterfølges af sedanen i4 og crossoveren BMW iNext engang i løbet af 2021. Alle bilerne er baseret på BMWs nye femtegenerations-drivlinje.

Artiklen fortsætter efter annoncen

BMW i4 præsenteres officielt på Geneva Motor Show, der starter den 3. marts.

Back to top button