×
ElbilerTophistorie

Smugkig på ny Audi e-tron gran turismo

Audi e-tron GT står foran et facelift, der skal få den på højde med Porsche Taycan. Her er de første billeder af den elektriske gran turismo.

Det er mere end fire år siden at Audi e-tron GT blev præsenteret – og nu skal den have et facelift, præcis ligesom søsterbilen Porsche Taycan. Hvordan den kommer til at se ud, får vi et nys om på en række billeder, som Audi netop har frigivet. De nye billeder viser prototypen på den elektriske gran turismo.

Audi er stadig ret hemmelighedsfuld omkring teknikken, men afslører dog, at modellen får forbedret vejgreb, bedre rækkevidde og hurtigere opladning.

Vi kan dog kigge på den nye Porsche Taycan for at se, hvilken vej vinden blæser. Den har fået større batteripakke og hurtigere opladning med en effekt på op til 320 kW DC. Det kan vi nok også forvente os af den nye Audi e-tron GT.

Audi e-tron GT

Der kommer angiveligt en ny topmodel med navnet RS Performance – som siges at producere mere motorkraft end dagens topmodel RS e-tron GT der yder 475 W (637 hk) men mindre end Porsches flagskib Taycan Turbo S med 700 kW (939 hk).

Priserne er der naturligvis heller ingen indikationer på. Men priserne for den første version startede ved 1,1 millioner kroner. Hverken e-tron GT eller RS e-tron GT kan i øvrigt bestilles mere. Vil du have dem, må du ty til lagermodeller.

Herunder kan du se vores tre år gamle anmeldelse af den første Audi e-tron RS GT.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.