×
Gaming

Sommerens store Pokémon-event runder Danmark og Fisketorvet

Det er et år siden, at Pokémon Go-feberen ramte verden, og det skal fejres med sommer-events. Feberen er stilnet noget af, og fans har klaget over, at Niantic, der står bag Pokémon Go ikke har udviklet spillet nok i tiden, der er gået. Sidste måneds store opdatering har været for lidt og for sent.

Billetter revet væk

Men der er stadig millioner, der går rundt og fanger Pokémons med deres mobil, hvilket da også blev demonstreret, da Niantic satte billetter til salg til eventet Pokémon Go Fest, der løber af stablen 22. juli i en park i Chicago. Billetterne blev revet væk og videresælges nu til mange gange over den oprindelige pris.

Hele verden kan spille med

Hvis du ikke lige er i Chicago på dagen, så kan du stadig deltage. Eventen vil bestå af tre udfordringer, hvor deltagerne skal fange flest Pokémons af en bestemt type inden for et 30 minutters vindue – jo flere der fanges, jo bedre bliver præmien – til alle deltagerne, også dem der ikke er til stede i parken. Top-præmien er dog en særlig mysterium-udfordring, som kun gælder de heldige amerikanere med billet. Du kan læse detaljer på grafikken nedenfor.

Fang nye sjældne Pokémons i Danmark

Europa får dog også deres helt egne events. I løbet af august og september bliver der afholdt indtil videre syv Pokémon Go Safari Zone Events på udvalgte steder i Europa. Her vil man på dagen kunne fange særlige sjældne Pokémons – deriblandt typer, der aldrig før har været mulige at fange i Europa.

Danmark har fået en af de syv zoner, som bliver shoppingcenteret Fisketorvet ved København 5. august. Har du planlagt sen sommerferie i andre dele af Europa, kan du se de aner lokationer nedenfor.

Pikachu er løs i Japan

Også Pokémons hjemland Japan får en særlig event. Pikachu Outbreak løber af stablen I Yokohama mellem 9. og 15. august.

Og i England får de også deres eget sær-event til Big Heritage Festival den 22. og 23. juli, hvor der afholdes særlige ”trail events” (hvad det så end er) i byen Chester.

Du kan altid følge med i kommende Pokémon Go events på siden her.

Pokémon Go Safari Zones:

August 5, 2017
Fisketorvet—Copenhagen, Denmark
Centrum Cerny Most—Prague, Czech Republic

August 12, 2017
Mall of Scandinavia—Stockholm, Sweden
Stadshart Amstelveen—Amstelveen, The Netherlands

September 16, 2017
CentrO—Oberhausen, Germany
Les Quatre Temps—Paris, France
La Maquinista—Barcelona, Spain

 

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.