×
GadgetsTophistorie

Sonos Ace hovedtelefoner lækket

En samarbejdspartner er kommet til lække fotos af Sonos Ace hovedtelefonerne. De lanceres om få uger hævdes det.

Det skulle have været en festdag for Sonos, der senere frigiver en splinterny app. I stedet må de sidde og ærgre sig over, at deres hemmeligheder endnu er gang er lækket. Denne gang er det den autoriserede Sonos-reservedelsforhandler Schuurman, der har trykket på publicer-knappen for tidligt. Også navnet på hovedtelefonerne afsløres, nemlig Sonos Ace.

De sagnomspundne hovedtelefoner har været under udvikling i adskillige år og hvis billederne ikke er falske, er de altså bevis på, at de eksisterer. Samtidig fortæller The Verge, at hovedtelefonerne vil blive lanceret i løbet af denne måned. Sandsynligvis indenfor et par uger.

Schuurman-hjemmesiden afslører også prisen, der bliver på 403,58 euro – svarende til 3.011 kroner før dansk moms og afgifter. Det betyder sandsynligvis, at Sonos Ace vil få en pris på lige under 4.000 herhjemme. Altså i samme liga som Apple AirPods Max.

Sonos Ace
Sonos Ace med kabler, etui og en mystisk pilleformet æske.

Hvad lækket ikke afslører er, hvordan Sonos Ace adskiller sig fra konkurrenterne. Langvarige rygter hævder at hovedtelefonerne vil kunne kobles på Sonos-netværket, så de kan bruges hjemme og på mobilen via Bluetooth, når man er ude.

Designet tæller for, at lækket er reelt. Kopperne har den klassiske Sonos “Racetrack” form. En form, der går igen på Sonos Arc, Sonos Move og Era 100.

Interessant bliver det, om hovedtelefonerne har aktiv støjdæmpning eller andre tricks i ærmet og hvordan batterilevetiden ser ud. Det bliver vi forhåbentlig klogere på, inden måneden er omme.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.