GadgetsTophistorie

Sonos Arc får Dolby Atmos-opdatering

Sonos har udsendt en opdatering, der blandt andet gør det muligt at justere volumen på højde-kanalerne på Sonos Arc.

Ejere af Sonos Arc kan nu justere volumen på soundbarens højdekanaler, når der afspilles Dolby Atmos-indhold. Det er en af de væsentlige funktioner i en firmware-opdatering der netop er blevet sendt ud, fortæller mediet What HiFi.

Ud over forbedringen af Arc’en, indeholder opdateringen også en forbedring af den nye Sonos Roam. Opdateringen skulle give Roam bedre batterilevetid, når og hvis Google Assistant er aktiveret på den lille højttaler.

For at justere volumen på Arc’ens højdekanaler, skal man opdatere til den seneste version af Sonos app’en og gå til Indstillinger –> System –> Arc –> Højdelyd. Opdateringen giver brugerne bedre kontrol over surroundbilledet, så de kan forøge eller reducere effekten af Atmos-mixet.

Efter vores overbevisning er det dog en indstlling, man skal være varsom med at lege med. Som vi skrev i vores anmeldelse af Arc, så “leverer Arc’en en helt uforlignelig lækker lytteoplevelse med et Dolby Atmos-kompatibelt tv, baghøjttalere og subwoofer”. Når der er sagt, kan man naturligvis altid nulstille justeringerne og – i værste fald – køre Trueplay-optimeringen igen.

Du kan læse hele anmeldelsen af Sonos Arc lige her – og anmeldelsen af Sonos Roam her.

Der er flere informationer om soundbaren hos Sonos.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.