Disney+Tophistorie

Sonos og Disney+ indgår Mandalorian-samarbejde

Mandalorian-komponisten får egen radiostation på Sonos Radio og på visse markeder følger Disney+ med, når man køber Sonos-højttalere.

Det trækker op til premiere på den anden sæson af Star Wars-serien The Mandalorian på Disney+ og i den anledning har Sonos og Disney+ indgået et partnerskab. Serien (og en stor mængde yderlige materiale på tjenesten) kan streames med Dolby Atmos-lyd og Sonos lancerede i sommer sin første Atmos-kompatible soundbar, Sonos Arc, som du kan læse vores anmeldelse af her.

På en række markeder – desværre ikke i Danmark – tilbyder Sonos nu seks måneders gratis abonnement på Disney+, hvis man køber Arc, Beam eller visse andre højttalere.

En anden del af partnerskabet handler om Lyddesigneren Ludwig Göransson, som står bag lyden på The Mandalorian. Han introducerer sit eget show på Sonos Radio med hundredevis af de sange, der har inspireret ham.

Seriens soundtrack vil også få premiere på radioshowet, der er døbt Things That Stuck, og Ludwig Göransson vil levere et eksklusivt kommentarspor til serien med behind-the-scenes informationer til seriens fans.

Sonos har lavet følgende reklamevideo for at lokke kunder i butikken:

Abonnementstilbudet gælder som sagt ikke i Danmark. Det vides ikke hvorfor. Men svenskerne kan få glæde af det, ligesom personer i England, USA, Canada og Holland. Læs mere om det hos Sonos.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.