×
GadgetsTophistorie

Sonos Sub mini lækket

Mediet The Verge har fået bekræftet at Sonos Sub mini er på vej og har fået fremstillet fotos af, hvordan den ifølge kilderne vil se ud.

Det amerikanske medie The Verge har tydeligvis fået sig en ualmindelig god ven hos Sonos. Inden lanceringen af Sonos Ray kunne mediet vise billeder af soundbaren, baseret på ‘vennens’ informationer. Nu er turen kommet til Sonos Sub mini.

Mediet har angiveligt fået bekræftet, at den rygtede Sonos Sub mini er på vej. Billedet øverst viser, hvordan den lille subwoofer sandsynligvis kommer til at se ud, baseret på kildens informationer.

Sonos har i skrivende stund kun en enkelt subwoofer på menuen, nemlig den forholdsvis højt prissatte Sonos Sub (6.299 kroner). Sub mini skal være et mindre og billigere alternativ, primært henvendt til ejere af de to soundbarer Beam og Ray.

Det er ikke lykkes for The Verge at skaffe informationer om hverken specifikationer, lanceringsdato eller pris, men de forventer, at den vil blive præsenteret inden for de kommende måneder.

Et bud herfra kunne være IFA-messen i Berlin. Den afholdes i august og Sonos har tidligere benyttet messen til at præsentere nye produkter. I 2018 var det Amp og i 2019 var det Sonos Move. Generelt har Sonos for vane at præsentere nyheder i april og september.

Planerne om en mini-subwoofer blev lækket allerede i november måned, hvor en gesjæftig Reddit-bruger fandt beviserne i Sonos’ egen app.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.