GadgetsTophistorie

Ups: Sonos lækker plan om mini-subwoofer

Sonos Sub mini er omtalt i Sonos egen app. Den får et markant anderledes design end den nuværende subwoofer.

Går du rundt og drømmer om en billigere subwoofer til dit Sonos-system, er der sandsynligvis godt nyt. Sonos planlægger nemlig sandsynligvis at annoncere en ny, mindre og billigere subwoofer, der kan bruges med selskabets surround-opsætning. En reddit-bruger har fundet beviserne i Sonos’ egen app.

I app’ens hjælpesektionen er der konkret omtalt et produkt ved navn Sub Mini, ligesom den på siden beskrives som “en mindre, cylindrisk subwoofer”. Billedet kan ses længere nede på siden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Da jeg tilføjede min anden sub til mit system, lagde jeg mærke til knappen Mere information, klikkede på den og blev ført til denne side i appen. Som du kan se, fortæller den, at sub mini er cylindrisk og ikke firkantet,” skriver reddit-brugeren u/S114HED.

Sonos Sub mini
Foto: u/S114HED / Reddit

Sonos er ikke nye på “mini”-markedet. De to seneste Sonos-produkter (ikke Sonos | Ikea) er begge mindre udgaver af andre Sonos-produkter, nemlig den transportable Sonos Roam og den mindre soundbar Sonos Beam Gen 2, der netop er henvendt til kunder i mindre hjem og lejligheder.

Men hvornår kan vi så forvente at annonceringen af Sonos Sub Mini bliver officiel? Sonos har de seneste år valgt at præsentere produkter to gange om året; I april i år kom Sonos Roam og i september Sonos Beam Gen 2. Det virker dog usandsynligt at Sonos ville skrive navnet SÅ konkret i app’en, hvis vi skal vente et halvt år på den.

Prisen er der (naturligvis) heller ikke nogen indikationer på, men på Reddit gættes der på lige under 3.000 kroner. Til sammenligning koster den “store” Sonos Sub den nette sum af 6.299 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.