×
GamingTophistorie

Rygte: PS5 VR-headset får et HDR OLED-display

Et nyt rygte peger på, at Sonys next-gen PS5 VR-headset får et HDR OLED-display.

Et nyt rygte peger på, at Sonys next-gen PS5 VR-headset får et HDR OLED-display.

Nye detaljer vedrørende VR-headsettet fra Sony er dukket op på nettet. Ifølge Uploadvr.com, stammer informationen fra en privat konference, som Sony for nylig afholdte, for at informere udviklere om VR-headsettet til PlayStation 5.

PS5 VR forventes at have en skærmopløsning på 2000×2040 pixels per øje, hvilket svarer til 4000×2040 pixels i alt. Det siges også, at headsettet understøtter eye-tracking og haptic feedback.

Sonys kommende VR-headset har tilsyneladende kodenavnet NGVR, som står for Next-Generation VR. VR-headsettets officielle navn er dog ikke bekræftet endnu. PS5 VR har en OLED-skærm med HDR -understøttelse, hvilket giver et dybere sorte-niveau og bedre lysstyrke, ifølge dette seneste læk. FoV (Field of View) er desuden på 110 grader – en forøgning på 10 grader over PS4 VR.

Sony fremviste controllerne til VR-headsettet tidligere på året, hvilket er den eneste officielle information vi har fået.
De nye VR-controllere byder på en mere indlevende oplevelse end tidligere, takket være mange nye funktioner. Flere af funktionerne er inspireret af DualSense-controlleren, eksempelvis haptic-feedback, adaptive-triggers, og touch detection. Læs mere om controllerne her: Sony løfter sløret for VR-controllerne til PS5

PlayStation 5 VR-headsettet forventes at blive lanceret engang næste år, sandsynligvis i slutningen af 2022. Læs mere om dette her: Next-gen Sony PS VR-headset lanceres i slutningen af 2022


Læs også: Xiaomi har overhalet Samsung i Europa

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.