GamingTophistorie

Rygte: PS5 VR-headset får et HDR OLED-display

Et nyt rygte peger på, at Sonys next-gen PS5 VR-headset får et HDR OLED-display.

Et nyt rygte peger på, at Sonys next-gen PS5 VR-headset får et HDR OLED-display.

Nye detaljer vedrørende VR-headsettet fra Sony er dukket op på nettet. Ifølge Uploadvr.com, stammer informationen fra en privat konference, som Sony for nylig afholdte, for at informere udviklere om VR-headsettet til PlayStation 5.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PS5 VR forventes at have en skærmopløsning på 2000×2040 pixels per øje, hvilket svarer til 4000×2040 pixels i alt. Det siges også, at headsettet understøtter eye-tracking og haptic feedback.

Sonys kommende VR-headset har tilsyneladende kodenavnet NGVR, som står for Next-Generation VR. VR-headsettets officielle navn er dog ikke bekræftet endnu. PS5 VR har en OLED-skærm med HDR -understøttelse, hvilket giver et dybere sorte-niveau og bedre lysstyrke, ifølge dette seneste læk. FoV (Field of View) er desuden på 110 grader – en forøgning på 10 grader over PS4 VR.

Sony fremviste controllerne til VR-headsettet tidligere på året, hvilket er den eneste officielle information vi har fået.
De nye VR-controllere byder på en mere indlevende oplevelse end tidligere, takket være mange nye funktioner. Flere af funktionerne er inspireret af DualSense-controlleren, eksempelvis haptic-feedback, adaptive-triggers, og touch detection. Læs mere om controllerne her: Sony løfter sløret for VR-controllerne til PS5

PlayStation 5 VR-headsettet forventes at blive lanceret engang næste år, sandsynligvis i slutningen af 2022. Læs mere om dette her: Next-gen Sony PS VR-headset lanceres i slutningen af 2022


Læs også: Xiaomi har overhalet Samsung i Europa

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button