fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Sony lancerer to nye farver til PS5 DualSense-controlleren

Sony lancerer to nye farver til PS5 DualSense-controlleren, en sort udgave (Midnight Black) og en rød version (Cosmic Red).

Det er godt nyt til dem, der har været heldige at få fat på en PlayStation 5, men som er ved at være lidt trætte af den hvide DualSense controller. Har du endnu ikke en PS5, kan du eventuelt købe en controller i en af de de nye farver, men du venter. Sony har netop fremvist to nye farver, nemlig Midnight Black og Cosmic Red. De nye farver lander engang i juni måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“I dag er vi begejstrede for at introducere to nye farver, der slutter sig til DualSense-controllerserien fra næste måned: Midnight Black og Cosmic Red. Midnight Black har to forskellige nuancer af sort med lysegrå detaljer, der afspejler, hvordan vi ser rummet gennem nattehimlen. Cosmic Red byder på et slående sort og rødt design inspireret af de unikke levende nuancer af rød, der findes i hele kosmos.” Skriver Sony på PlayStation Blog.

DualSense-controlleren til PS5 er muligvis den mest innovative del af PlayStation 5. De nye adaptive triggers og den haptiske feedback, er med til at gøre spiloplevelsen endnu mere indlevende end tidligere.

PS5 DualSense-controlleren i Midnight Black og Cosmic Red lander i juni måned, til samme vejledende pris som den nuværende hvide controller.

Se Sonys officielle video med de nye farver til DualSense-controlleren herunder:


Læs også: Dårligt nyt: Manglen på PlayStation 5 vil fortsætte ind i 2022

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button