GamingTophistorie

Dårligt nyt: Manglen på PlayStation 5 vil fortsætte ind i 2022

Dårligt nyt: Manglen på PlayStation 5 vil fortsætte ind i 2022.

Der er dårligt nyt til alle dem der fortsat venter på, at kunne købe en PS5. Manglen vil nemlig fortsætte ind i 2022, ifølge en artikel på Bloomberg.

“Jeg tror ikke, at efterspørgslen falder til ro i år, og selvom vi sikrer mange flere enheder og producerer mange flere enheder af PlayStation 5 næste år, ville vores udbud ikke være i stand til at indhente efterspørgslen.” Lyder det fra Sony CFO, Hiroki Totoki.

På trods af forsyningsproblemerne under pandemien, formåede Sony alligevel at sælge flere PS5-konsoller end PS4, i de første 6 måneder på markedet. Læs mere om dette her: Sony har solgt 7,8 millioner PS5-konsoller

Sony satser desuden fortsat på at sælge flest muligt PlayStation 5-konsoller, men det kan vise sig at blive kompliceret, da produktionen ikke bare kan forøges.

”Men kan vi drastisk øge udbuddet? Nej, det er ikke sandsynligt. Manglen på halvledere er en faktor, men der er andre faktorer, der vil påvirke produktionsvolumenet.” Lyder det fra Sony.

Udtalelserne fra Totoki er mindre optimistiske, end hvad vi tidligere har hørt fra Sony. Tilbage i februar nævnte Jim Ryan, CEO hos PlayStation, at forsyningen af PS5-konsoller ville forbedres hver måned, i hele 2021.

Det er muligt, at udbuddet af PS5 vil forbedres på et eller andet tidspunkt. Selvom dette sker i løbet af 2021, forventer Totoki ikke, at Sony kan imødekomme efterspørgslen på kort sigt, selvom produktionskapaciteten øges. Manglen på PlayStation 5 vil derfor fortsætte et stykke tid endnu, desværre.


Læs også: Rygte: Samsung vil lancere konkurrent til Apples M1 chip

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.