fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Sony laver AirPods-konkurrent med aktiv støjdæmpning

Sony har i dag lanceret de ægte trådløse in-ear hovedtelefoner WF-1000XM3, der er udrustet med aktiv støjdæmpende teknologi.

Der er efterhånden et ganske pænt udvalg af komplet trådløst in-ear hovedtelefoner på markedet. Seneste skud er Sonys WF-1000XM3, der adskiller sig ved at have aktiv støjdæmpende teknologi indbygget, så du – ifølge Sony – ”kun hører musikken og intet andet”. Hovedtelefonerne er en del af 1000X-serien, som er blevet skamrost af både brugere og anmeldere – også her på redaktionen; læs vores anmeldelse her. Og kan det nye familiemedlem leve op til storebror, er der lagt i kakkelovnen til lækkerier.

Trods den aktive støjdæmpning hævder Sony, at der er op til 24 timers batterilevetid i hovedtelefonerne – seks timer i selve propperne og 18 timer ekstra i opladeretuiet. Ærgerligt nok er der ikke trådløs opladning i etuiet, til gengæld giver Quick Charge-funktionen 90 minutters batterilevetid på kun 10 minutters opladning, loves det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

WF-1000XM3 betjenes via touch-paneler på siderne af propperne, og fjernes de fra ørerne, sættes musikken automatisk på pause. Hovedtelefonerne er desuden optimeret til Google Assistant, så de kan styres med stemmen – og personlig tilpasning af lyden kan klares via Sony | Headphones Connect-appen, hvor du kan lave forskellige indstillinger af lyd, støjreducering, touch-sensorerne og meget mere.

Hovedtelefonerne vil få en vejledende udsalgspris på cirka 2.000 kroner og er tilgængelig fra midten af august, fortæller Sony. Du kan finde mere teknisk information og Sony WF-10000XM3 her.

Back to top button