Gadgets

Boses nye hovedtelefoner har både Siri og justerbar støjdæmpning

Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 øger amerikanerne indsatsen på markedet for aktivt støjdæmpende hovedtelefoner.

I mange år var Bose nærmest synonym med aktiv støjdæmpning, men de har fået heftig konkurrence fra ofte billigere konkurrenter – ikke mindst Sony. I stedet for at tage kampen op på prisen, ser det ud til at Bose vælger at træde et trin op og lancere dyrere hovedtelefoner med flere og mere avancerede funktioner. Det er i hvert fald tilfældet med Bose Noise Cancelling Headphones 700, som netop er blevet annonceret.

Den danske pris på hovedtelefonerne er på 3.300 kroner, hvilket gør dem en plovmand dyrere end QuietComfort II 35. Ikke nogen ubetydelig prislap. Men hvad rummer de så?

Dobbelt op på mikrofoner

For det første har hovedtelefonerne fået USB-C tilslutning, der ikke alene giver hurtigere opladning men også gør det muligt at lade op med det samme kabel som bruges til mobiltelefonen (hvis du da bruger en nyere Android-telefon).  Ifølge Bose kan der mases op til 20 timers spilletid, med aktiv støjdæmpning aktiveret, ind i hovedtelefonerne. Det er det samme som på de eksisterende QuietComfort II 35.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

For det andet har Bose fordoblet antallet af mikrofoner. Hvor QuietComfort II 35 har to mikrofoner, har Bose Noise Cancelling Headphones 700 hele fire mikrofoner, der skal opfange støjen omkring dig. Det giver, i hvert fald på papiret, en bedre aktiv støjdæmpning. Den aktive støjdæmpning kan desuden justeres i hele 11 niveauer.

Bose har desuden tilføjet understøttelse for Apples digitale assistent, Siri. Det er i tillæg til Google Assistant og Alexa, som også tidligere modeller understøttede.

Hvis du har dybe lommer, kan du allerede i dag forudbestille Bose Noise Cancelling Headphones 700. De fås i en sort og en hvid udgave og forventes at ramme butikkerne den 20. juni.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.